L'Ajuntament de l'Aldea inicia la instal·lació de les plaques de geolocalització a les masies

L'Ajuntament de l'Aldea ha informat als veïns de les Ravals i disseminats, que a partir de demà dimarts 11 d’agost , passarà un representant de l’Ajuntament a instal·lar les plaques de Geolocalització a les Masies i les cases aïllades del terme municipal

per Aguaita.cat , L'Aldea, 10 d'agost de 2020 a les 20:15 |
L'Ajuntament de l'Aldea ha informat als veïns de les Ravals i disseminats, que a partir de demà dimarts 11 d’agost , passarà un representant de l’Ajuntament a instal·lar les plaques de Geolocalització a les Masies i les cases aïllades del terme de l'Aldea.

Fases de la geolocalització 


L'Equip de govern de L'Aldea, tal com va anunciar a principis d'any, ha iniciat estos dies, la geolocalització de les masies i cases aïllades, esta acció permetrà que en cas de qualsevol mena d'emergència, facilitant un número de codi als serveis d'emergència, podran arribar d'una manera immediata a la masia que ho hagi demanat, guanyant en rapidesa i sense cap classe de confusió, fet que fins ara passava sovint.

Esta acció consistirà en diverses fases, la primera d'elles, serà que personal en representació de L'Ajuntament passarà per tots els habitatges ubicats en zones rurals més pròximes al nucli urbà i complimentarà una fitxa amb dades que hauran de facilitar els propietaris, a més de comprovar les coordenades para geolocalitzar les masies.


Un cop finalitzada aquesta primera fase, s'elaborarà un cens i es dotarà de numeració a les masies, que a la vegada els servirà d'adreça postal. A la vegada estes dades es facilitaran als serveis d'emergències, Guàrdia Municipal, CAP i correus. També amb estes dades recollides, els serviran com a base de dades per a la redacció del catàleg de masies, així com per a la senyalització i indicació de les mateixes.
L'actuació inicialment, començarà pels disseminats i masies de la part de l'Hostal, passant a la resta de municipi més pròxim del nucli urbà a continuació.
 

Els treballs de geolocalització s'han iniciat una nova fase esta setmana Foto: Cedida

 

Participació