Les proves PCR dels treballadors municipals de l'Aldea han donat totes negatives

Dilluns, 3 d'agost, l'Ajuntament va activar el teletreball i el mateix dia es va realitzar la desinfecció del consistori mitjançant una empresa especialitzada de totes les dependències municipals

per Aguaita.cat , L'Aldea, 6 d'agost de 2020 a les 13:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de l'Aldea ha comunicat que les proves PCR dels treballadors municipals han donat totes negatives. El consistori valora molt positivament esta notícia i els dóna les gràcies a tots els treballadors "que han sabut estar a l’alçada de la situació".

Dilluns, 3 d'agost, l'Ajuntament va activar el teletreball i el mateix dia es va realitzar la desinfecció del consistori mitjançant una empresa especialitzada de totes les dependències municipals (Ajuntament, Guàrdia Municipal i Jutjat de Pau).


Per tant, divendres 7 d’agost, davant la bona notícia, es retorna al treball presencial en la seva totalitat, sempre respectant les mesures de prevenció 0er fer front a la Covid-19.

 

Participació