Aïllen un grup d'infants de la la Gruneta d'Amposta i a 3 educadores per un positiu en coronavirus

Un dels infants ha donat positiu en una prova PCR i per seguretat Salut ha aïllat a la resta del grup i a les tres educadores

per Aguaita.cat, Amposta | 25 de juliol de 2020 a les 16:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa l'ajuntament d'Amposta, d'acord amb les recomanacions del departament de Salut, ha tancat un grup estable de la llar d'infants la Gruneta en detectar-se un cas positiu de Covid-19 en un dels infants que assistien a este grup.

Aquest alumne va presentar símptomes el dimecres 22 de juliol i es va aïllar a casa a l'espera dels resultats de la prova PCR. Este divendres, Salut ha traslladat a la família i a l'Ajuntament el resultat de la PCR positiva.


Tot seguit s'ha aplicat el protocol del Servei d'Epidemiologia de les Terres de l'Ebre, i sis alumnes més del grup estable de l'infant amb covid-19 i les seves famílies s'han d'aïllar a casa a l'espera de rebre més informació de Salut i estar a l'espera de les recomanacions i seguiment del grup de seguiment de la Covid-19. També s'han hagut d'aïllar les tres educadores d'este grup estable d'infants. 

Participació