Joventut Amposta programa nou Píndoles Alternatives per formar als més joves en diferents àmbits

Fotografia, cuina o comunicació són alguns dels àmbits temàtics d’este programa de formació que ofereix Joventut Amposta

per Aguaita.cat , Amposta, 17 de juny de 2020 a les 19:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fotografia, cuina, lideratge, comunicació, autodefensa, lettering, anglès, fabricació de sabons o dinamització d’activitats. Estos  són els àmbits temàtics de les propostes d’aprenentatge adreçades a joves que conforma la primera edició de les Píndoles Alternatives a Amposta, un programa formatiu adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys i que vol ser "un tastet introductori a diferents propostes amb l’objectiu d’obrir portes i crear oportunitats", diu la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, qui també assenyala que vol ser una programació estable que es renove cada any amb noves propostes formatives dirigides als i les joves. "Es tracta d’acostar propostes als joves perquè puguin apropar-se a diferents àmbits temàtics", afegeix, "a més d’obrir les portes del Casal, on es realitzaran la major part dels cursos, perquè el jovent de la nostra ciutat conegui i reconegui aquest espai com un lloc on hi trobaran recursos per a desenvolupar-se".
La inscripció als cursos s’ha de fer a través del formulari web de l'ajuntament d'Amposta. Tots els cursos tenen un preu en funció del contingut i dels materials que s’utilitzaran i l’aforament estarà limitat a les recomanacions de seguretat i higiene establertes amb la nova normalitat.

 
 

Participació