Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona impulsa un concurs sobre estalvi energètic a les xarxes socials

La institució convida a compartir a Facebook, Twitter i Instagram hàbits, consells i idees per reduir la despesa energètica en el dia a dia

per NacióTarragona , 17 de juny de 2020 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Diputació de Tarragona ha impulsat un concurs sobre estalvi energètic a les xarxes socials amb motiu de la Setmana de l'Energia 2020. Sota el lema "#EstalvioEnergia", la institució anima a la ciutadania a compartir a Facebook, Twitter i Instagram hàbits, consells i idees per estalviar energia en el dia a dia. L'objectiu és promoure l'estalvi energètic i el foment de les energies renovables a través de les xarxes socials, a més d'incentivar la reflexió sobre la importància de les accions individuals per contribuir al consum responsable d'energia.

El concurs esta actiu a les xarxes entre el 15 de juny i el 28 de juny ambdós inclosos. Per participar-hi caldrà publicar a Facebook, Twitter o Instagram un consell, hàbit o proposta per estalviar energia en la vida diària. A Facebook, caldrà comentar la publicació destacada que hi haurà al perfil de la Diputació.A Twitter, els interessats hauran de fer una piulada des del seu perfil amb les etiquetes #EstalvioEnergia i #SetmanaEnergia2020 i citar el perfil de la institució (@dipta_cat). I en el cas d'Instagram, podran fer un comentari en la publicació de la Diputació o bé fer una publicació pròpia amb una imatge d'elecció lliure. En ambdós casos, s'hauran d'incloure les etiquetes #EstalvioEnergia i #SetmanaEnergia2020 i citar el perfil @dipta_cat.

El certamen tindrà tres persones guanyadores una per a cada mitjà social on es realitza la campanya (Facebook, Twitter i Instagram). La selecció dels premiats es farà de manera automàtica i aleatòria entre tots els participants mitjançant una aplicació automàtica. El premi serà un lot d'ampolles d'oli d'oliva verge extra premiats en la darrera edició dels Premis CDO (guardons als millors olis de les denominacions d'origen protegides de la demarcació de Tarragona).

 

Participació