Territori impulsa la millora de dues interseccions de la C-12, d'accés a Ginestar

L'obra comporta una inversió d'1,2 MEUR

per Aguaita.cat , Ginestar, 26 de maig de 2020 a les 11:04 |
Entrada al poble de Ginestar. | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat el projecte per a millorar les interseccions de la C-12 amb la T-302 al seu pas per Ginestar (Ribera Ebre). Esta actuació, que permetrà afavorir la seguretat viària i l'accessibilitat al municipi, comportarà una inversió estimada en 1,2 milions d'euros. Ara es licita la redacció del projecte constructiu corresponent, per un import de 53.700 euros i un termini de quatre mesos. 

El projecte definirà els treballs necessaris per a la construcció de dues rotondes a les cruïlles d'accés des de la carretera C-12 al municipi de Ginestar per a millorar-ne la funcionalitat i la seguretat. Estos encreuaments estan separats per uns dos quilòmetres de distància. De les rotondes que es construiran, una serà de nova implantació i l'altra, es configurarà mitjançant el tancament d'una rotonda partida ja existent, des de la qual es podrà accedir també al camí veïnal de les Planes. 


Així mateix, l'obra inclourà la formació d'un camí de servei per a millorar la canalització de vehicles i l'accessibilitat a la carretera C-12 des de les finques confrontants, per mitjà de les dues noves rotondes.

 

Participació