La celebració del 50è aniversari dels vestits de paper d'Amposta, per al 2021

L’Ajuntament, conjuntament amb les modistes d’Amposta i els centres educatius, estava preparant una edició especial dels vestits de paper per a finals de juny

per Aguaita.cat , Amposta, 19 de maig de 2020 a les 16:19 |
Les noces d'or del concurs se celebraran un any després. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Concurs Nacional de Vestits de Paper d’Amposta havia d’arribar enguany a la seua cinquantena edició. És per això que des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Amposta s’estava preparant una edició especial, traslladant el certamen fora de les Festes Majors i programant diverses activitats amb els centres educatius, el Museu Terres de l’Ebre i la Biblioteca Sebastià J. Arbó que s’havien d’allargar durant un parell de mesos.

Tot, però, haurà d’esperar fins el 2021. L’Ajuntament d’Amposta ha decidit ajornar la celebració de les noces d’or d’este certamen fins l'any que ve. Segons ha explicat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "ens hauríem pogut plantejar fer els vestits de paper un cop passades totes les fases de la desescalonada, però per a una efemèride tant important considerem important poder fer totes les activitats paral·leles que teníem previstes; de manera que hem decidit ajornar la celebració per a l’any que ve".


Per la seua banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament, Ramon Bel, ha explicat que es continuarà treballant per fer realitat les activitats previstes. En este sentit ha assenyalat que s’ha preparat una nova imatge dels vestits de paper, així com una exposició al Museu Terres de l’Ebre que explique la història dels vestits de paper i on es puguen mostrar alguns dels guanyadors d’estos anys, xerrades divulgatives o activitats als centres educatius. "De fet hi ha centres d’educació que han treballat amb els seus alumnes i de manera confinada els vestits de paper com a una activitat educativa", destaca el regidor.

Des de l’Ajuntament es programaran les noves dates dels vestits de paper, "que seran al juny de l’any vinent", un cop es planifique el calendari del 2021.

 

Participació