Les entitats veïnals i l’Ajuntament d'Amposta acorden suspendre les festes dels barris i destinar els recursos a ajuts socials

Per iniciativa de les associacions de veïns, els recursos es destinaran a les persones més afectades per la crisi i a cobrir necessitats socials

per Aguaita.cat , Amposta, 18 de maig de 2020 a les 16:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les entitats veïnals i l’Ajuntament d’Amposta, després d’una reunió mantinguda telemàticament dijous 14 de maig a la tarde, acorden suspendre les festes dels barris aquest 2020 per la incertesa de la situació generada per la pandèmia de la covid19. Les entitats veïnals ha proposat que els recursos econòmics que l’Ajuntament destinava a cada festa de barri es destinen ara ajuts socials de suport a la crisi del coronavirus.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la voluntat d’aquestes entitats veïnals que els recursos facin cap a la gent que més ho necessitarà. "És una demostració d’actitud cívica i solidària de les entitats, que ens permetrà disposar de més recursos per complementar totes les ajudes que des del propi ajuntament ja s’està tirant endavant per paliar els efectes de la crisi post-covid19", ha dit.


Les entitats veïnals que van participar la reunió van ser les associacions de veïns del Centre, la Vila, el Grau, l’Acollidora i les Quintanes. 

 

Participació