L'Ajuntament de la Ràpita reobre i atén presencialment en diversos serveis

Es recomana demanar cita prèvia per l'atenció presencial al telèfon 977 740 100

Façana de l'Ajuntament de la Ràpita
Façana de l'Ajuntament de la Ràpita | Google Street View
Redacció
18 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:15h
L'Ajuntament de la Ràpita ha reobert les seues dependències este dilluns 18 de maig després d'estar tancat durant gairebé dos mesos a causa de la pandèmia del coronavirus. Els serveis que s'han tornat a posar en marxa són els de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC), secretaria, intervenció, urbanisme, el Punt d'Informació Juvenil i els serveis socials.

Cadascun d'estos serveis estarà atès per un màxim de dos treballadors municipals i l'aforament de la Casa de la Vila estarà limitat en tot moment per tal d'assegurar les mesures de distanciament social. Per este motiu, es demana prioritzar sempre que es puga els tràmits telemàtics. També es recomana demanar cita prèvia per l'atenció presencial al telèfon 977 740 100. L'horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó també ha tornat a obrir portes este dilluns. En el cas de la biblioteca, només es donarà el servei de préstec i retorn de documents, i caldrà demanar cita prèvia per tal de consultar el fons. En canvi, no es podrà fer servir la sala de lectura ni els ordinadors. Per demanar cita, es pot trucar al telèfon 977744533 o enviar un correu a biblioteca@larapita.cat