Els restauradors de la Ràpita reinventen les jornades gastronòmiques i les faran a domicili

Catorze establiments oferiran menús complets amb un ampli ventall gastronòmic

1200_1588774605acasa
1200_1588774605acasa
Redacció
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:43h
Els restauradors de la Ràpita han decidit reinventar les jornades gastronòmiques oferir-ne una versió a domicili durant la desescalada del confinament. Entre el 8 de maig i el 28 de juny, catorze establiments del municipi oferiran menús complets per gaudir a casa. Serà un oferta gastronòmica molt àmplia, des de la típica cuina marinera de la Ràpita fins als plats més exòtics de la gastronomia oriental, i amb preus que oscil·len entre els 11 i els 30 euros. La informació sobre els horaris i les condicions de serveis a domicili es podran consultar a la pàgina web de turisme.larapita.cat. L'Ajuntament impulsa esta acció per "mantenir i dinamitzar l'activitat gastronòmica" a la població.

El sector de la restauració de la Ràpita ha decidir adaptar-se a les condicions del confinaments i la crisi sanitària i reinventar les habituals jornades gastronòmiques de productes locals que oferixen. El repartiment a domicili i el 'take away' ha pres embranzida amb la situació actual i és una alternativa a les estrictes mesures de distanciament i higiene que caldrà aplicar als establiments quan puguen reobrir.

Per a l'alcalde Josep Caparrós es tracta d'una "iniciativa extraordinària en temps extraordinaris" i una oportunitat per dinamitzar el sector en estos moments complicats.

Hi participaran Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Albert Guzman, Les Palmeres, Llansola 1921, Tamashi, Freddy, Casa Vella, Cal Manú, Marieta Taperia, Mar de Foc, Restaurant TT Taperia i Kavak. Els menús oscil·len entre els 11 i els 30 euros i es poden consultar al web de la regidoria de turisme.