Quico el Célio, Joan Rovira, Suu i Montse Castellà participen en el festival virtual solidari de Pepet i Marieta

Durant les actuacions en directe a Instagram facilitaran l'enllaç de la Creu Roja per fer donatius

Foto promocional dels 'Pepet i Marieta'
Foto promocional dels 'Pepet i Marieta' | Cedida
Aguaita.cat
07 d'abril del 2020
Actualitzat el 08 d'abril a les 11:45h
La campanya solidària #SeremLliures de Pepet i Marieta continua este divendres amb un festival en lína que comptarà amb la participació d'Animalístic, Ebri Knight, Gemma Humet, Joan Rovira, Montse Castellà, Quico el Célio, Roba Estesa, Suu, Tesa i Xanguito. Els amfitrions i impulsors han programat les actuacions gratuïtes pel directe d'Instagram i els artistes facilitaran a l'audiència l'enllaç per fer els donatius a la Creu Roja i col·laborar en el seu Pla Respon al Coronavirus, amb què ajuden a col·lectius vulnerables i de risc en estos complicats moments de confinament. L'Stay Home –InstaFesti Solidari per a la Creu Roja començarà a les quatre de la tarda i el tancaran Pepet i Marieta amb l'última actuació a les nou del vespre.
Pepet i Marieta van estrenar fa uns dies esta campanya de col·laboració amb la Creu Roja amb el single Stay home & We'll be free, una adaptació en nou idiomes del One love de Bob Marley. #SeremLliures es presentava amb esta cançó del grup ebrenc, amb una portada dissenyada per l'il·lustrador ebrenc Hernan en H i un videoclip creat a partir del vídeos de confinament de centenars de persones.
L'Stay Home - InstaFesti és l'acció solidària més significativa de la campanya #SeremLliures, però es preparen altres iniciatives com un sorteig de cançons personalitzades o la venda de samarretes solidàries.
 

Horaris del concert solidari per Instagram a benefici de la Creu Roja Foto: Cedida