L'Ajuntament d'Amposta agilitza el pagament de més de 2 MEUR en factures a proveïdors i convenis amb entitats

L'objectiu, segons l'alcalde, és "fer arribar el màxim de recursos a la ciutadania" davant l'expansió de la Covid-19

per Redacció , Amposta, 2 d'abril de 2020 a les 17:30 |
Façana de l'ajuntament d'Amposta, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Amposta ha agilitzat el pagament de més de 2 milions d'euros de factures amb proveïdors i convenis amb les entitats durant estes últimes setmanes. L'objectiu, segons l'alcalde, Adam Tomàs, és "fer arribar al màxim de recursos a la ciutadania d'Amposta davant la situació que patixen per la crisi de la covid19". La Junta de Govern Local ha autoritzat el pagament de factures a proveïdors vinculades als capítols 2 i 6 del pressupost i al pagament als convenis en entitats culturals i esportives i des de la regidoria d'Hisenda s'ha agilitzat el pagament d'estos imports.

En concret, i segons el mateix Tomàs, ja s'han pagat o es pagaran en els propers dies un total d'1,8 milions en factures, algunes d'elles vinculades a obres com el pavelló poliesportiu, del Sindicat o la restauració de l'Església del Poble Nou. També es faran efectius els pagaments dels convenis de les entitats culturals, per un valor total de 129.400 euros, i de les entitats esportives, per un valor de 182.800 euros, a través de bestretes.


"Ara més que mai hem de prioritzar que el màxim de recursos de l'Ajuntament ajuden a les nostres empreses i entitats, sempre ha sigut una prioritat del govern que ara, amb la situació d'excepcionalitat, és convertix en una obligació moral. No ho podrem fer tot, però farem tot el que podrem per ajudar als ampostins i ampostines", ha declarat l'alcalde, per qui l'agilització del pagament ha de servir per "assegurar que els proveïdors de l'Ajuntament i les entitats de la ciutat, molts dels quals s'han visc obligats a tancar la seua activitat, puguen disposar d'estos recursos econòmics en un moment tan delicat".

 

Participació