UGT Terres de l'Ebre denuncia que algunes empreses com Rehau no apliquen mesures de seguretat per prevenir el contagi per Covid-19

UGT Terres de l'Ebre denuncia que hi ha empreses que no complixen les mesures de seguretat per frenar l'expansió per Covid-19

Polígon Industrial Campredó
Polígon Industrial Campredó | Arxiu
Aguaita.cat
26 de març del 2020
Actualitzat a les 20:03h
Davant la situació de confinament actual, UGT Terres de l'Ebre demana a les empreses que actuen amb la màxima diligència per tal d'aplicar les mesures de protecció, tan individuals com col·lectives, entre els treballadors i les treballadores.
En este sentit el sindicat UGT denuncia que algunes empreses com Indústries Rehau,
del polígon Baix Ebre, Campredó, no estan aplicant estes mesures
imprescindibles: no es guarda la distància de seguretat entre treballadors i no es proporciona al personal que seguix treballant els EPI necessaris o les mesures de protecció bàsiques, i, per tant, no estarien contribuint a tallar l'escampament de la pandèmia.

D'altra banda, informen de l'existència d'empreses que estan contribuint en la fabricació de material divers amb les seues impressores 3D. Demanem que tothom qui puga hi col·labore per tal de poder proporcionar en estos  moments d'escassetat este material necessari que podria ajudar a salvar vides.

UGT agraïx als treballadors i les treballadores que estos dies estan vetllant amb la seua màxima professional en instants de màxima tensió, des del personal sanitari, personal de residències geriàtriques, personal de supermercats, transportistes, personal de la neteja, i tants i tans altres que avui en dia estan fent una faena indispensable.