Investiguen a un veí d'Amposta per furtar als horts de l'Aldea i vendre-ho als mercats ambulants

L'home furtava els productes durant la nit per vendre'ls l'endemà en els mercats ambulants

per Redacció , L'Aldea, 12 de febrer de 2020 a les 16:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Agents del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) i de la Guàrdia Civil de Tortosa, van sorprendre la nit del passat divendres a un veí d'Amposta, quan es trobava furtant productes hortofructícoles d'un hort de la partida coneguda com les " Bombes de Campredó".

Durant les últimes setmanes el gremi d'agricultors de l'horta de la zona de Tortosa, havia mostrat la seva preocupació pels continus robatoris i furts d'hortalisses que es venien produint, sol·licitant a les patrulles del SEPRONA, la possibilitat de col·laboració en la prevenció d'esta mena de fets.

 
Així la nit del passat divendres, quan es prestava servei orientat a la protecció de la flora i la fauna, la Guàrdia Civil va localitzar en un camí de la partida Bombes de Campredó-l'Aldea, un vehicle estacionat i al costat diferents hortalisses recol·lectades recentment d'una horta pròxima, observant com a escassos metres del mateix es trobava un individu amb útils per a la recol·lecció d'estes hortalisses .


Després procedir a la seva identificació i no poder acreditar que era el propietari del terreny o disposar d'autorització del mateix per a recol·lectar els productes, se li pren declaració en qualitat d'investigat per la comissió d'un delicte de furt, passant a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa


 

Participació