Turisme

L'ebrenca Maribel Pinyol, millor informadora turística de Catalunya

La informadora turística de l'Oficina de Turisme de Tortosa, Maribel Pinyol Rodríguez, ha sigut escollida com la millor informadora turística de Catalunya del 2019

per Redacció , Tortosa, 29 de gener de 2020 a les 18:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La informadora turística de l'Oficina de Turisme de Tortosa, Maribel Pinyol Rodríguez, ha sigut escollida com la millor informadora turística de Catalunya durant el 2019. Així ho ha establit la direcció general de Turisme de la Generalitat de Catalunya entre totes les oficines adscrites a la Xarxa d'Oficines de Turisme del país, en el marc de la quarta edició del premi TIC Hostmanship Award.

El reconeixement a Pinyol en destaca la trajectòria professional, que vacomençar al 2004, així com la reconeguda implicació al turisme de Tortosa. Pinyol s'ha mostrat agraïda per la distinció, que reconeix la dedicació que en tot moment ha tingut en la promoció del patrimoni tortosí i també del territori ebrenc.


Este matí, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sisco Pepió, l'ha felicitat a l'Oficina de Turisme de Tortosa, situada al complex modernista de l'antic escorxador, actual Museu de Tortosa.

Durant la visita, també han conegut el nou espai Kids Corner habilitat a la mateixa Oficina de Turisme de les Terres de l'Ebre, que gestionen de manera compartida l'Ajuntament de Tortosa i la direcció general de Turisme. L'espai està pensat perquè els infants que visiten l'equipament puguen entretindre's amb jocs i amb elements de lleure, mentre els acompanyants adults obtenen informació.

 

Espai Kid Corners Foto: Cedida

 

Participació