Els alcaldes del Montsià se solidaritzen amb Adam Tomàs, després de la situació viscuda al ple municipal

L'òrgan institucional comarcal del Consell d'Alcaldes condemna l'actitud dels regidors de Som Amposta i la qualifica d'intolerable

per Redacció , Montsià , 29 de gener de 2020 a les 17:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el ple celebrat el 28 de gener de 2020 els alcaldes i alcaldesses de la comarca del Montsià, de manera unànime, han decidit donar el seu suport a l'alcalde d'Amposta, el Sr. Adam Tomàs, després dels actes ocorreguts durant i després del ple municipal de l'Ajuntament d'Amposta del passat dia 27. Quan un regidor de Som Amposta, després de ser cridat a l'ordre en repetides ocasions, es va negar a abandonar el ple, fet que va obligar a l'alcalde d'Amposta a suspendre el ple.

Els alcaldes i alcaldesses del Montsià també tenen constància que un cop suspès el ple, van tenir lloc un seguit d'agressions físiques i verbals cap a altres membres del ple per part dels regidors de Som Amposta. El Consell d'Alcaldes del Montsià considera que això supera tots els límits i que este tipus de comportaments són inadmissibles i que no tenen cabuda a les societats democràtiques.


Cal fer palès que segons la normativa vigent, els alcaldes ostenten el deure de mantenir l'ordre als plens municipals, per tant demanen respecte a totes aquelles persones que els formen per tal de poden facilitar la seva tasca.

Per últim els alcaldes i alcaldesses del Montsià, a través de l'òrgan institucional comarcal del Consell d'Alcaldes, es reiteren en la seva condemna més rotunda i enèrgica als actes ocorreguts al ple d'Amposta i conclouen que un acte com 

l'ocorregut no pot torna a succeir a cap ple de la comarca del Montsià ni d'enlloc.

 

Participació