Demanen que el Barça jugue un amistós amb la Cava per recaptar fons després del temporal

El president del club de futbol la Cava farà arribar una petició formal al Barça demanant un partit solidari amb el Delta i les Terres de l'Ebre.

Redacció
24 de gener del 2020
Actualitzat el 30 de gener a la 13:37h
Demanen que l'equip de futbol de la Cava, Deltebre jugue un amistós amb el Barça per recaptar fons amb els afectats pel temporal Glòria
Demanen que l'equip de futbol de la Cava, Deltebre jugue un amistós amb el Barça per recaptar fons amb els afectats pel temporal Glòria | Arxiu
En declaracions al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, el president de l'equip de futbol de la Cava Josep Arques ha dit que faran arribar formalment una petició al Barça, demanant que es jugue un partit amistós per poder recaptar fons i ajudar a la gent del Delta i de les Terres de l'Ebre a recuperar-se de les destrosses ocasionades pel temporal Glòria. 
L'equip de futbol de la Cava, de la població de Deltebre; es troba actualment en tercera catalana. Tal com explica el seu president, Josep Arcas, les instal·lacions del camp també han estat afectades per la llevantada "algunes de les instal·lacions del nostre camp com el marcador o les valles que envolten el camp han quedat malmesos"."Tot i això, no s'ha suspès cap partit i esperem poder jugar este diumenge, si Déu vol", afirma.
Arran de la declaració de zona catastròfica declarada a Deltebre, els responsables de l'equip s'encoratgen per poder fer arribat al F.C. Barcelona la proposta d'un partit solidari, ja sigui al mateix camp de la Cava o en un proper amb més capacitat "és arribar a un acord entre les dues parts, per recaptar el major possible" explica Arcas.