Consorci Aigües de Tarragona

El CAT encarrega un estudi per saber les causes del trencament de la canonada de l'Ampolla

Avui mateix, membres del CSIC analitzaran el tram afectat

per Aguaita.cat , 9 de gener de 2020 a les 10:11 |
Operaris sobre el tram de la canonada que es va trencar. | ACN / J. Marsal
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci d'Aigües de Tarragona ha encarregat un estudi al CSIC, un òrgan adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitat, per  conèixer les causes del trencament de la canonada principal al terme municipal de l’Ampolla el passat 3 de gener. De moment, es desconeixen quins van ser els motius del col·lapse estructural.

Este mateix divendres, el CAT rebrà la visita del personal del CSIC, que analitzarà el tram de canonada de 12 metres i de diàmetre 1600mm,  que va ser substituït per restablir el servei. Este ens ja havia col·laborat anteriorment amb el CAT. 


En una roda de premsa aquest matí, Josep-Xavier Pujol , el director, ha recordar que el Consorci compta amb un pressupost anual de més de 3,4 milions d'euros per al manteniment de la xarxa de distribució de més de 400 quilòmetres de conduccions. A més, ha dit que de manera periòdica el CAT realitza inspeccions de les conduccions que aconsegueixen, segons les seues dades, que les pèrdues es situïn per sota de l’1%. 

 

Participació