Manolo Masià deixa la presidència de la Comunitat de Regants de la Dreta després de 40 anys

El 30 de novembre els representants de zona de la junta de govern, internament, escolliran un nou president

Manolo Masià amb l'exconsellera d'Agricultura Mertixell Serret i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. Foto d'arxiu
Manolo Masià amb l'exconsellera d'Agricultura Mertixell Serret i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. Foto d'arxiu | ACN / A. Ferràs
Aguaita.cat
18 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:34h
La Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre tindrà a final de mes un nou president. Com ja va anunciar fa dos anys, Manel Masià, a la presidència des de fa 40 anys, no hi optarà.

Masià va encapçalar el 2017 la candidatura que va guanyar a la zona Delta, deixant clar que no acabaria el mandat de quatre anys i que plegaria enguany quan finalitza el seu actual mandat com a president de la junta general de la Comunitat de Regants.

Amb 82 anys i quatre dècades al capdavant de la comunitat, agraeix els primers homenatges que ja ha rebut i se sent satisfet per la feina feta. "Una retirada a temps és una bona decisió", ha dit. El 30 de novembre, els representants de zona de la junta de govern, internament, escolliran un nou president.

És molt probable que Masià sigui rellevat per un representants de la seua candidatura de la zona Delta, que és la més decisiva de les zones integrades a la junta.