​Els consells comarcals ebrencs convoquen un acte institucional a Xerta

L'acte es farà al poble natal de Carme Forcadell i hi assistirà el president del Parlament, Roger Torrent

Els presidents dels quatre consells comarcals ebrencs han convocat l'acte
Els presidents dels quatre consells comarcals ebrencs han convocat l'acte | Cedida
Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat el 16 d'octubre a les 11:07h
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre; Gemma Carim; la presidenta del Consell de la Terra Alta, Neus Sanromà i el president del Consell del Montsià, Joan Roig, han convocat els càrrecs electes i institucionals de les Terres de l’Ebre a un acte a Xerta, al Casal Municipal, dimecres 16 d’octubre a les 19.30 hores en rebuig a la sentència del Suprem. L’acte es farà al poble natal de Carme Forcadell i hi assistirà el president del Parlament, Roger Torrent.

“És un acte obert a tots els demòcrates, només les dictadures mantenen a les presons els polítics que fan valdre les seues reivindicacions de forma pacífica”, ha manifestat el president del Consell del Baix Ebre.

La trobada dels representants institucionals i càrrecs electes tindrà lloc a les 19.15 a l’Ajuntament de Xerta des d’on es dirigiran al Casal Municipal al voltant de les 19:30 hores. A les 20.15 s'ha previst el retorn de la marxa cap a la plaça de l'Ajuntament. 

Prèviament, este dimarts, hi ha convocats actes a Amposta i Tortosa, que podeu consultar clicant aquí.