Centenars de persones desafien la pluja en la XII Marxa de Torxes de Tortosa

La marxa va sortir a les 20:30h des del Castell de la Suda

La Marxa va acabar a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa
La Marxa va acabar a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa | Sergi Arnau
Aguaita.cat
11 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:38h
La XII Marxa de Torxes de Tortosa va desafiar este dimarts al vespre la pluja, el vent i el fred i va recórrer, un any més, els carrers del nucli antic de la capital del Baix Ebre.

Centenars de persones van participar en l’acte, que enguany duia per lema  “Per la República de totes, ho tornarem a fer!”. Esta manifestació de l’independentisme a les Terres de l’Ebre, s’ha consolidat com la més gran del territori.

La marxa va sortir a les 20:30h des del Castell de la Suda, passant pel Nucli Antici va acabar a la plaça de l’Ajuntament. Els beneficis recaptats en les torxes enguany han anat destinats en benefici del  Rebrotem, de la Ribera d’Ebre.

La Marxa de Torxes està organitzada per la Comissió 11 de setembre de les Terres de l’Ebre que enguany està formada per les entitats: Assemblea Nacional Catalana de les Terres de l'Ebre, Casal Popular Panxampla, Iaies i Iaios per la Llibertat i els Drets humans, el Comitè en Defensa de la República de Tortosa i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.
 

El pas de les torxes pel nucli antic de Tortosa Foto: Robert Strange