Flix organitza una jornada de voluntariat per retirar brossa i arbrat cremat de l’ermita del Remei

Tindrà lloc el proper diumenge 11 d’agost i cal inscriure’s prèviament

Efectes de l'incendi del juny a la Ribera d'Ebre.
Efectes de l'incendi del juny a la Ribera d'Ebre. | S.B.
Redacció
07 d'agost del 2019
Actualitzat a les 19:18h
El proper diumenge 11 d’agost tindrà lloc a Flix una jornada de voluntariat per fer feines de retirada d’arbrat cremat i brossa als bancals de l’ermita del Remei, una zona afectada per l’incendi de finals de juny, organitzada per l’Ajuntament de Flix, amb el suport del Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes.

Les feines a dur a terme consistiran en retirar el brancatge cremat de les oliveres i altres arbres de dins dels bancals i la retirada de brossa i neteja de l’entorn. Posteriorment, amb la maquinària adequada es procedirà a la trituració de les restes vegetals.

Les persones interessades en participar-hi s’han d’inscriure a través del web www.flix.cat amb el formulari habilitat o bé a través dels formularis en paper que hi ha a disposició a les oficines de l’Ajuntament; per a accedir al formulari de la pàgina web, cal anar al menú “Tràmits i participació”, i seguir l’itinerai “Tràmits i participació / Participació / Inscripcions jornada de voluntariat a l’Ermita del Remei”.

El punt de trobada serà la plaça del Mercat a les 7 del matí del dia 11, per sortir amb l’autobús municipal o amb vehicles particulars; en este últim cas cal optimitzar el número d’ocupants per vehicle ja que la zona d’aparcament serà molt limitada.

Cal que les persones que hi participen porten roba adequada, gorra pel sol i allí es facilitaran guants i beguda. No cal portar cap eina ni se n’autoritzarà l’ús per temes de seguretat.

La jornada finalitzarà amb un esmorzar a la plaça de l’Ermita. En cas d’activació del nivell 2 o 3 Pla Alfa per condicions meteorològiques adverses, esta activitat pot ser suspesa.