«El proper 3 d'agost ens espera molta música, humor i espectacle»

Parlem amb Fernando Garcia, promotor de la Partinando Show, que el 3 d'agost durà a la Ràpita una nit de concert i festa amb el grup Llomillo i l'espectacle habitual de les Partinando

Fernando Garcia mostra el cartell oficial de la Partinando Show del proper 3 d'agost
Fernando Garcia mostra el cartell oficial de la Partinando Show del proper 3 d'agost | Fernando Garcia mostra el cartell oficial de la Partinando Show del proper 3 d'agost
Sofia Cabanes
30 de juliol del 2019
Actualitzat a les 19:17h
El proper 3 d’agost l’estadi municipal de la Devesa, a la Ràpita, viurà la Partinando Show 2019, un dels esdeveniments més importants de l’estiu a les Terres de l’Ebre. Enguany, els protagonistes seran el grup de Masdenverge Llomillo, una aposta forta per les versions dels anys 80 amb lletres que no deixaran ningú indiferent.

Parlem amb Fernando Garcia, promotor i alma mater d’esta partinando Show:


- Ens trobem a pocs dies de la Partinando Show 2019. Segur que ja esteu ultimant els darrers detalls

Exacte, tenim una gran il·lusió com sempre. Per dissabte tenim preparada una gran festa. Portem un grup del qual d’aquí uns anys segur que se’n parlarà, els Llomillo. El grup més adient per a la festa que fem nosaltres, ells reinterpreten els èxits dels anys 80, amb ABBA, Mecano, Pink Floyd, U2, Lionel Richie, tot amb lletres del terreno. Ens espera molta música, humor i espectacle.

"Hem apostat pels Llomillo seguint els consells del productor musical, JV. Creiem que encaixen molt bé amb la nostra festa"

- Per què heu apostat enguany pels Llomillo?

Sobretot, hem apostat per ells seguint els consells d’un productor musical que té molt bon ull, JV, que ja els va veure actuar. I sent de l’estil de les nostres festes Partinando, amb música dels 80, em va aconsellar que els obrís la porta i tinguessin l’oportunitat de debutar en format de gran concert, tot i que ells ja porten uns quants anys actuant en format petit. Ells estan amb moltes ganes de vindre a la Ràpita i fer gaudir a la gent.

- Però, a part dels Llomillo, la Partinando ve carregada de sorpreses?

I tant, enguany tindrem un escenari més gran i farem tots els concerts i espectacles a la pista coberta del l’Estadi Municipal de la Devesa. També tindrem una barra més llarga del que ja és habitual amb servei d’entrepans i de beguda, és clar.

A l’inici de la nit, a les 23:00 hores tindrem Sisco’s Dj, a partir de les 00:30 començarà el concert dels Llomillo i a les 2:00 arrancarà la Partinando Show amb les actuacions grup de ball Shadows, el debut amb nosaltres d'una cantant amb una gran veu, Nita i com no, la música de Míster Dj Fernando Garcia. Tot això serà entre les 2:00 hores i les 6:00 hores.

- També heu decidit tenir un detall amb la gent de Masdenverge

Sí, perquè els Llomillo van nàixer com a grup a Masdenverge i moltes de les seues lletres estan inspirades amb la gent del poble, de fet, això ja es va poder veure al programa ‘El Foraster’ de TV3, on van tenir una gran intervenció.

Per això, hem decidit tindre un detall cap al poble, de manera que tota la gent que pugue acreditar amb el DNI o algun altre document a taquilla que és de Masdenverge podrà entrar gratuïtament al concert i la festa Partinando Show. És una sorpresa que ha agradat molt al poble i esperem molta gent de Masdenverge.

- Com us ho fet per fer ballar tota la gent amb música dels 80 durant tota la nit?

En primer lloc, és una música que agrada a tothom, que no caduca. En segon lloc, et diria que posar música és molt fàcil, el difícil és fer ballar la gent durant 5 hores. El secret estar en saber palpar l’ambient, no tenir res programat prèviament, és viure el moment, saber encertar què és el que vol la gent en aquell moment.
 

Enguany la Partinando Show aposta pel grup de Masdenverge Llomillo Foto: Sofia Cabanes


- On es poden adquirir les entrades per al proper dissabte?

Estem a la recta final, queden les últimes entrades. Però qui vulga, les pot adquirir al preu de 10 euros, es poden adquirir en diferents establiments de la Ràpita, Bar Maria, La Pensió, Pub Lluc i Gelateria del Cóc. També a través de la nostra web.


"Pel al 2020 estem preparant una nit especial. Tindrem un concert amb un dels grups més representatius de música pop espanyola dels 80"

- L’any que ve la Partinando Show complirà 20 anys. En prepareu alguna de grossa?

Sí, de fet, compliré 33 anys com a Dj, i la Partinando Show com a tal complirà 20 anys. Estem preparant una nit especial, com no. Tindrem un concert amb un dels grups més representatius de música pop espanyola dels 80. Estic segur que els fans estaran molt contents. Serà molt probablement el 8 d’agost del 2020. De moment, encara no puc desvetllar el nom, però no us decebrà.

- I, després del dissabte dia 3, quina serà la propera Partinando Show?

Després de la gran festa del dia 3, tindrem la tradicional Partinando Show de Festes del Barri, el 10 de setembre, que ja és un clàssic a la Ràpita, al Pub Lluc, al carrer. Una festa que agrada molt a la gent i que reuneix molta gent del poble i de la comarca.