ajuntaments

Este és el nou cartipàs de l'Ajuntament de Deltebre

Les noves àrees del cartipàs simplifiquen la seva denominació respecte la darrera legislatura i incorporen un hastag per a la seua descripció

per Redacció, Deltebre | 20 de juny de 2019 a les 11:44 |
El nou Govern municipal de Deltebre | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern municipal de Deltebre treballa ja amb nou cartipàs municipal des del primer dia laborable després de la constitució dels Ajuntaments, el passat 15 de juny. 

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha presentat un cartipàs distribuït en quatre grans àrees d’acció i amb el qual es segueix apostant pel treball en xarxa entre els diferents regidors i regidores per fomentar “la coordinació i la cohesió entre els membres del govern municipal i generar sinergies positives”. 


Les noves àrees del cartipàs simplifiquen la seua denominació respecte la darrera legislatura i incorporen un hastag per a la seua descripció: #DeltebreEficient, #DeltebreProjecció, #DeltebreTerritori i #DeltebreActiu.

#DeltebreEficient

Esta àrea engloba totes aquelles regidores que esdevenen l’engranatge de l’Ajuntament de Deltebre. La tinenta d’alcalde i coordinadora de l’àrea serà Elisabeth Tomàs, la qual a banda també assumirà les regidories d’Hisenda, Gestió Interna i Relacions Institucionals. Ingrid Santiago s’ocuparà de la regidora de Personal i Andreu Curto serà el responsable d’Atenció a la Ciutadania, Transparència i Participació Ciutadana. Carlos Serra, igual que en el mandat anterior, seguirà sent el regidor de Comunicacions.
 

Gràfic del nou cartipàs municipal Foto: Cedida#DeltebreProjecció
Esta àrea incorpora totes aquelles regidories enfocades en l’àmbit social i econòmic que faciliten la projecció de Deltebre. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Carlos Serra, el qual també s’encarregarà de la regidoria d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament. Elisabeth Tomàs també tindrà responsabilitats en aquesta àrea amb la regidoria de Revalorització Econòmica. Ingrid Santiago serà la regidora d’Acció Comercial, Robert Bertomeu de Sector Primari i Lluïsa Ventura seguiria duent a terme la gestió de les regidories més socials com són el cas de Servei a les Persones i Inserció Laboral.

 #DeltebreTerritori
Esta àrea aglutina les diferents regidories que fomenten la planificació territorial, la imatge de poble i la defensa del territori. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Francisco Castro, el qual gestionarà les regidories de Gestió Territorial i Ciutadania i Seguretat. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, assumiria la cartera de Planificació Territorial amb els projectes del POUM i el Port de Deltebre, entre d’altres. A banda, Joan Lucas serà el regidor d’Imatge de Poble i Polítiques Ambientals i Platges, i Carme Franch la regidora d’Equipaments i Actes.

#DeltebreActiu
I, finalment, aquesta àrea suma totes aquelles regidories que tenen l’objectiu de dinamitzar socialment el municipi i fomentar la cohesió social entre els veïns i veïnes. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Robert Bertomeu, el qual també s’encarregarà d’Esport i Benestar i Teixit Associatiu. Anna Giménez gestionarà les regidories de Foment Cultural i Igualtat i Gènere. Finalment, la regidoria de Joventut aniria a càrrec d’Andreu Curto, la de Gent Gran de Lluïsa Ventura i la de Festes a càrrec de Carme Franch.

El portaveu del govern municipal serà el regidor electe més jove de tota la corporació, Andreu Curto, i el portaveu adjunt serà Francisco Castro

 

Participació