municipal

La Diada de l'Esport al Carrer d'Amposta promourà els valors positius de l'activitat física

La jornada està adreçada als escolars i tindrà lloc a l'Avinguda de la Ràpita este dissabte 8 de juny

per Redacció , Amposta, 6 de juny de 2019 a les 12:15 |
Imatge de l'edició anterior | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Amposta ha organitzat la Diada de l'Esport al Carrer sota el lema "L'esport, on els valors guanyen", amb l'objectiu de promocionar l'activitat física en edat escolar i els valors positius que es poden treballar mitjançant l'esport. Des d'alguns esports més coneguts com el futbol sala, l'handbol, el bàsquet, el futbol o l'atletisme, passant pel tenis, el twirling, l'hoquei, la gimnàstica rítmica, els escacs, el ball de saló o les bitlles, a més de la boccia, els nens i nenes podran aprendre una mica més el funcionament d'aquests esports i establir lligams positius amb l'activitat física i els valors que comporta. La jornada tindrà lloc el 8 de juny, de 10 a 13 hores, al llarg de l'Avinguda de la Ràpita, en el tram que transcorre des del Passeig del Canal fins al Carrer Miquel Granell.

A la Diada de l'Esport al Carrer participaran més de 250 infants provinents de diferents entitats esportives locals i de tots els centres de primària de la ciutat: l'Escola Consol Ferré, el Col·legi Mestre Agustí Barberà, l'Escola Soriano-Montagut, el Col·legi Miquel Granell i el Col·legi Sagrat Cor. A més, els infants que vulguen podran participar també de forma individual.


Esta és la tercera Diada de l'Esport al Carrer sota el lema "L'esport, on els valors guanyen", una jornada que té com a finalitat promoure l'esportivitat i l'exercici físic entre els més joves de la ciutat.

 

Participació