eleccions municipals 2019

Movem veu prioritari un pla estratègic per impulsar econòmicament Tortosa

El candidat Jordi Jordan ha defensat la necessitat de crear un clúster dels cítrics a les Terres de l’Ebre

per Redacció, Tortosa | 24 de maig de 2019 a les 18:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Este divendres, davant de les oficines de treball a Tortosa, el candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, acompanyat per diferents membres de la candidatura han defensat com una de les prioritats del futur govern municipal l'impuls a l'economia, per la qual cosa proposa proposa  implementar un pla estratègic per planificar i impulsar les potencialitats de Tortosa.

Jordan aposta per promoure la indústria de la ciutat, posant al dia els polígons existents, exigint les infraestructures necessàries com la connexió per tren i per carretera, i fent una política de promoció industrial buscant noves implantacions, creant bonificacions i fent que siga més fàcil i atractiu instal·lar-se a la ciutat.


Per altra banda, Jordi Jordan també ha parlat de la necessitat de donar suport a les empreses existents, crear-ne de noves millorant les polítiques del viver, apostant per la innovació i la revolució 4.0 “per no quedar-nos al marge de les noves tecnologies i oportunitats”, ha afirmat.

Finalment, Jordi Jordan, ha defensat la necessitat de crear un clúster dels cítrics a les Terres de l’Ebre davant la crisi del sector i la demanda del mateix col·lectiu d’empreses que dóna molts de llocs de treball directes i indirectes a tota la comarca.

 

Participació