Detenen un home dos cops en 5 dies per robatoris a Garcia i Móra d'Ebre

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:03h
Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Móra d’Ebre com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El dia 15 de maig els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en un domicili, actualment deshabitat, de la localitat de Móra d’Ebre. L’habitatge presentava la finestra de la cuina forçada i de l’interior havia estat sostreta un placa vitroceràmica de la cuina.

La investigació oberta arran d’aquesta denuncia va permetre la detenció del presumpte autor dels fets. Es dóna la circumstància que la mateixa persona ja va ser detinguda a finals del 2018 per un altre robatori ocorregut en el mateix habitatge.

D’altra banda, este mateix home ja va ser detingut el passat 11 de maig com a presumpte autor de dos robatoris amb força i un furt ocorreguts en domicilis de la localitat de Garcia. 
El mateix dia els agents van tenir coneixement que un home hauria estat sorprès pels propietaris de dos masos després d’entrar a robar-hi. El dia anterior la mateixa persona també hauria fet un furt de material i eines  en una caseta de camp de la mateixa localitat.

Els policies van detenir al presumpte autor dels fets mentre deambulava per la localitat de Móra la Nova i van poder recuperar part dels efectes sostrets en els tres fets delictius.

En totes dues ocasions el detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerit.