eleccions municipals 2019

El PSC de Tortosa aposta per crear un espai comercial i d'oci als terrenys de Renfe

per Redacció, Tortosa | 15 de maig de 2019 a les 09:07 |
Presentació de la proposta davant dels antics terrenys de Renfe | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa pel PSC de Tortosa va presentar este dimarts el seu projecte de remodelació i transformació de la ciutat. Un nou espai comercial i d’oci als terrenys de Renfe que ha d’unir l’eixample antic de Tortosa en l’eixample nou, des del carrer Cervantes fins la ronda d’Ocs, fonamental per al creixement econòmic de la ciutat.

Es tracta d’un projecte ambiciós de més de 22.000 metres de superfície, que ja va ésser presentat pel PSC de Tortosa a les eleccions municipals de 2015. Un centre, amb una edificabilitat de 25.000 metres quadrats per a ús residencial, comercial i d’oci, que suposaria una despesa de 3.700.00 euros.


El PSC de Tortosa aposta per un projecte de ciutat de gran dimensions que ha de fomentar l’ocupació i l’economia. Segons ha dit Enric Roig, “cal revitalitzar les polítiques actives comercials i crear un projecte de ciutat global”, que ha de ser clau per al desenvolupament de Tortosa i que l’ha de convertir en “la capital de les Terres de l’Ebre”.  
 

 

Participació