Les platges ebrenques revaliden la bandera blava

Catalunya té este any 120 platges premiades per la qualitat de la seua aigua

Platja de l'Alguer, a l'Ametlla de Mar.
Platja de l'Alguer, a l'Ametlla de Mar. | ametllamar.cat
R. R.
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:18h
Les Terres de l'Ebre revaliden la bandera blava que reconeix de forma internacional la qualitat de les seues platges. Este 2019 han obtingut este reconeixement les mateixes 11 platges que l'any passat: Calafató, Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques i l'Alguer a l'Ametlla de Mar; Cap Roig i les Avellanes a l'Ampolla; Parc de Garbí i les Delícies a Sant Carles de la Ràpita; Riumar a Deltebre i les Cases d'Alcanar-El Marjal a Alcanar. Pel que fa als ports esportius, a les terres ebrenques destaquen el de l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar i el de l'Ampolla.

El jurat internacional del títol Bandera Blava ha distingit este any a 120 platges i ports esportius catalans, quatre menys que l'any passat. En total, a Catalunya s'han emportat el reconeixement 97 platges, 28 de la demarcació de Girona, 26 a Barcelona, 32 a Tarragona i 11 a les Terres de l'Ebre. De ports esportius se n'han distingit 23, un més que l'any passat, i es reparteixen 8 a Girona, 9 a Barcelona, 3 a Tarragona i també 3 a l'Ebre.

El distintiu Bandera Blava l'atorga cada any la Fundació d'Educació Ambiental i és un reconeixement d'escala internacional que té com a objectiu valorar i premiar la qualitat de l'aigua en les platges i la gestió ambiental, en el cas dels ports esportius.