Laradio.cat, la nova ràdio autogestionada, tindrà accent ebrenc

Des del 30 de gener, laradio.cat ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per donar a conèixer el projecte | Aguaita.cat donarà veu a les Terres de l'Ebre

per Redacció, Tortosa | 3 de febrer de 2014 a les 09:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Caràtula promocional de laradio.cat a les xarxes socials Foto: laradio.cat

Crear un mitjà de comunicació que des de cada comarca esdevinga un “teixit de veus”, que done ressò a tot allò que passa de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó; que realitze un anàlisi crític, estructural i en profunditat d’allò que ens marca el nostre dia a dia, no explicat des de Barcelona, i sobretot, que ompliga un buit comunicatiu en l’àmbit del periodisme popular. Es tracta del projecte radiofònic de laradio.cat, que difondrà els seus continguts a través d’Internet i que tindrà en aguaita.cat el seu portaveu ebrenc.


Des del 30 de gener, laradio.cat ha posat en marxa una campanya a través de les xarxes socials (a través de les etiquetes #Amunt i #2almes) –i a través de xerrades arreu dels Països Catalans- que pretén donar a conèixer este nou projecte, tot buscant complicitats i sinergies que no el converteixin en un mitjà més, sinó que forme part d’este engranatge comunicatiu, popular i crític que es va teixint des de fa uns anys i cada cop guanya més força. A les Terres de l’Ebre, ja s’ha concretat data per fer-ne una presentació a Tortosa, el 21 de febrer. 

Els estudis de laràdio.cat es trobaran a Reus i començarà com una associació, inscrita a efectes de construir el primer estudi i començar la producció informativa. Els seus impulsors són Xavi Milian i Sergi Franch. L’evolució del projecte necessitarà la constitució d’una cooperativa que aculla l’activitat entesa des del punt de vista de la comunicació social, el treball cooperatiu i la vocació de fer-se altaveu. 


Més d'una setantena de professionals del periodisme, seran corresponsals, a les seues respectives comarques, de laradio.cat, i una vintena de col·laboradors de l’àmbit científic, musical, etnogràfic i econòmic, hi col·laboraran d’entrada en el projecte.

Aguaita.cat serà el responsable de donar a conèixer a través de laradio.cat les notícies més importants que s’esdevinguen a les comarques de les Terres de l’Ebre.
___________________________________________________________________

Laradio.cat a Facebook i Twitter.
 

 

Participació