Fins a 19 detinguts en l'operatiu contra els 'Hells Angels' amb registres a l'Ampolla

Els Mossos fan una dotzena d'entrades a Barcelona, al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre i al Maresme

Els Mossos entren en un dels locals de la banda 'Hell's Angels' a Barcelona
Els Mossos entren en un dels locals de la banda 'Hell's Angels' a Barcelona | ACN / Miquel Codolar
Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:38h
ACTUALITZACIÓ | Dimarts, 26 de febrer, 15:53 hores

S'eleven a 19 els detinguts en l'operatiu contra els 'Hells Angels' per tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni.

ACTUALITZACIÓ | Dimarts, 26 de febrer, 12:30 hores

Almenys disset persones han estat detingudes en l'operatiu contra els 'Hells Angels' per tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni. També se'ls investiga per pertinença a organització criminal, han explicat a l'ACN fonts policials.

Els agents han fet una dotzena d'entrades en domicilis de membres del grup o seus, així com altres tipus de locals o negocis. L'operatiu s'ha portat a terme en diferents punts de Catalunya, però moltes entrades s'han concentrat al Camp de Tarragona. També hi ha hagut registres a Barcelona, a les Terres de l'Ebre i al Maresme.

En concret, hi ha hagut activitat a la ciutat de Barcelona i als municipis de Pineda de Mar, Vila-seca, Reus, Altafulla, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, el Vendrell i l'Ampolla.

En aquest operatiu hi treballen agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC). En l'últim mes, la policia ha fet quatre dispositius antidroga més a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.

INFORMACIÓ | Dimarts, 26 de febrer, 10 hores

Els Mossos d'Esquadra treballen este dimarts en un dispositiu contra el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni per part de membres del club de motos 'Hells Angels'.

També se'ls investiga per pertinença a organització criminal. S'estan fent una dotzena d'entrades en locals i pisos vinculats a aquest grup en diferents punts de Catalunya.

En concret, l'operatiu s'està portant a terme a Barcelona, al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre i al Maresme, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

A Tarragona és on hi hauria el volum d'activitat més important. Hi treballen agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC). En l'últim mes la policia ha fet quatre dispositius antidroga més a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.

En concret, els agents estan presents a la ciutat de Barcelona i als municipis de Pineda de Mar, Vila-seca, Reus, Altafulla, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, el Vendrell i l'Ampolla. Ja hi ha un detingut en aquesta última localitat.