Detenen un home que havia furtat eines i diners en una ferreteria a Móra d'Ebre

A finals d'any ja va ser arrestat per dos robatoris amb força en cases deshabitades al mateix municipi

L'arrestat ha quedat en llibertat amb càrrecs.
L'arrestat ha quedat en llibertat amb càrrecs. | Mossos d'Esquadra
Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:24h
Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un home de 38 anys i veí de Móra d'Ebre com a presumpte autor d'un furt en una ferreteria del municipi. L'arrestat ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Un dia abans, una patrulla havia identificat l'individu, conegut per la seva habitual activitat delictiva, que quan va veure els agents va actuar d'una manera sospitosa, amagant-se alguna cosa a l'interior dels pantalons. Durant la identificació els agents van veure que l'objecte es tractava d'una llanterna, que va ser comissada preventivament. Hores abans, els Mossos havien rebut una denúncia de la propietària d'una ferreteria, d'on havien furtat diverses eines i 150 euros en metàl·lic. Quan els policies van tenir coneixement del furt, van mostrar la llanterna comissada i la dona la va reconèixer com un dels objectes sostrets. Posteriorment, els Mossos van buscar l'home i van detenir-lo.

Antecedents per fets similars

Els Mossos d'Esquadra ja havien arrestat l'home el 27 de desembre, quan el van enxampar robant en un edifici actualment en desús, a Móra d'Ebre. En aquell moment va ser arrestat com a presumpte autor d'un robatori amb força, ja que havia trencat els accessos i havia intentat emportar-se part de la instal·lació elèctrica i tubs de coure de l'edifici. Més tard, gràcies als indicis recollits, els policies van poder determinar que el mateix home havia robat en una altra casa deshabitada ubicada al mateix carrer que l'anterior. El robatori va ser denunciat el 25 de desembre per la propietària en trobar els accessos forçats i comprovar que faltaven diversos objectes de l'interior.

L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials per fets similars, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció de Gandesa.