L'Ajuntament d'Ulldecona invertix 25.000 euros en subvencions per a la millora d'habitatges

El consistori ha concedit 7 ajudes que oscil·len entre els 259 i els 5.000 euros

Façana de l'Ajuntament d'Ulldecona.
Façana de l'Ajuntament d'Ulldecona. | Cedida
Redacció
10 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:28h
L'Ajuntament d'Ulldecona ha atorgat set subvencions per actuacions i obres de millora d'habitatges. El consistori ha destinat una partida de 25.000 euros del pressupost anual a la recuperació d'edificis del nucli urbà. En esta edició, el consistoril'Ajuntament va rebre un total de 10 sol·licituds per a la convocatòria, de les quals tres van ser rebutjades per no complir els requisits.

Unes ajudes que oscil·len entre els 259 i els 5.000 euros, i que es dividixen segons la tipologia de les reparacions, llevat de les obres que impliquen la demolició de façanes o l'enderroc dels habitatges. Les subvencions poden cobrir fins al 40% de la inversió, en el cas d'habitatges de més de 50 anys situats en el nucli antic, i d'un màxim del 20% en la resta del municipi.

Unes mesures que es duen a terme des de fa tres anys, de les quals l'Alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, ha afirmat que el seu èxit "demostra la necessitat evident que hi havia al municipi en aquest àmbit". Ventura també ha afegit que l'objectiu final d'estes mesures és "potenciar el nucli com un atractiu més d'Ulldecona, revitalitzar el centre del poble i, al mateix temps, impulsar la dinamització comercial, treballant per tant, la recuperació del patrimoni i la seva posada en valor com a motor de creixement".

En la mateixa línia, en els darrers dos anys l'Ajuntament d'Ulldecona també ha millorat els carrers, l'enllumenat i la neteja de la via pública, unes actuacions que, segons el consistori, està previst que continuen fins al final del mandat.