municipal

Amposta expropia l'antic molí de Soneca per obrir el carrer Goya fins al carrer Amèrica

L'equip de Govern confia que es puga iniciar l'enderroc abans d'acabar la legislatura

per Redacció , Amposta, 9 d'octubre de 2018 a les 11:49 |
Solar del molí de Soneca, al carrer Goya d'Amposta | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Amposta d'este dilluns 8 d’octubre ha aprovat iniciar l’expedient d’expropiació de les construccions que ocupen el tram del carrer Goya entre el carrer Saragossa i el carrer Amèrica, conegut com l’antic molí de Soneca.

L’objectiu de l'equip de Govern és enderrocar estes edificacions per poder obrir el carrer Goya des de l’Amèrica fins a l’avinguda de la Ràpita. "Es tracta d’una zona que fa 50 anys que està urbanitzada i no té cap tipus de sentit que encara no s'haja finalitzat la urbanització", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. "Tenim un acord amb la propietat del terreny per iniciar el procés d’expropiació", afegeix, "el preu d’expropiació s’acabarà resolent als jutjats".


"És una actuació molt senzilla però que fa molts d’anys que s’hauria d’haver fet", diu l’alcalde, tot reconeixent que "no es pot posar encara data per enderrocar i urbanitzar el carrer". "No podem dir quan serà, però esperem tenir l’acord d’expropiació abans del final de la legislatura", ha afegit, "tan bon punt com el tinguem, farem l’enderroc i urbanitzarem el tram del carrer".

 

Participació