Els portaveus del moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7 passen la nit a l'Ajuntament d'Amposta

Lamenten la postura del món local envers la construcció de rotondes a l'N-340 i la proposta per implantar una vinyeta a l'autopista i autovia

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 21:08h
Llorenç Navarro, portaveu del moviment 'AP-7 Gratuïta Ja!'
Llorenç Navarro, portaveu del moviment 'AP-7 Gratuïta Ja!' | Sofia Cabanes
Dos membres de la plataforma veïnal “AP-7 Gratuïta Ja” han passat la nit a l’Ajuntament d’Amposta com a mesura de protesta per la postura del Govern municipal, a qui acusen d’haver contribuït a fer de la N-340 una via amb 66 km de línia contínua i no haver evitat la construcció d’un total d’11 futures rotondes.

Llorenç Navarro i Àngel Porres, portaveus del moviment, han difós un vídeo a les xarxes socials on han exposat la seua decisió, presa en acabar el ple d’este dilluns. “Avui fa 3 anys de lluita. Ens quedem a passar la nit per dir-li al món local que no ha fet res per parar la construcció d’11 rotondes que  començaran a construir-se d’aquí 2 o 3 setmanes i això serà el desastre de les Terres de l’Ebre”. Els portaveus del moviment també han retret, la postura del Govenr municipal envers la proposta d’implantació d’una vinyeta, que suposaria el pagament d’una taxa per circular per l’autopista i l’autovia: “Els nostres representants diuen en plens municipals ‘no a les rotondes, no a les línies contínues, no a les reduccions de velocitat’ i que volen l’AP-7 Gratuïta i després van als mitjans de comunicació i parlen d’imposar la vinyeta, pagar de per vida per circular per autopistes i autovies”, han lamentat en referència a unes declaracions de l’alcalde, Adam Tomàs.

Navarro i Porres també han lamentat que la mesura per desviar camions per l’AP-7 amb bonificacions ha fet que “7.500 camions diaris dixen de consumir a les Terres de l’Ebre”.
El proper dissabte a les 19 hores el moviment celebrarà 3 anys de lluita amb un nou tall a l’N-340 a Amposta, davant del restaurant Bajo Ebro.

La publicació de Facebook on fan públic els motius del tancament: