El Bus per la Llibertat dels Presos Polítics arriba a les Terres de l'Ebre

S'aturarà a l'Ametlla de Mar, Deltebre, l'Ampolla i Deltebre este dimarts i dimecres

L'autobús de la campanya d'Òmnium dirigida als turistes
L'autobús de la campanya d'Òmnium dirigida als turistes | ACN
Redacció
20 d'agost del 2018
Actualitzat el 21 d'agost a les 18:23h
La campanya que ha engegat Omnium Cultural, per a donar a conèixer als turistes la situació política a Catalunya arriba a les Terres de l'Ebre. La campanya anomenada Freedom for All Political Prisoners and Exiles, portarà a l'autobús per diferents poblacions de terres ebrenques, com l'Ametlla de Mar, Deltebre, l'Ampolla i Deltebre. L'autobús estarà a l'Ametlla de Mar i a l'Ampolla el 21 d'agost i l'endemà a Deltebre i La Ràpita.

La campanya consta de tres busos, un d'estos conté una exposició itinerant – audiovisual amb panells informatius i vídeos – explicant als turistes el moviment a favor de l'autodeterminació, l'1 d'octubre i la repressió de l'Estat, l'existència de presos polítics i exiliats, així com el debilitament democràtic, la campanya recorrerà diferents municipis de la costa catalana.

Els municipis també s'ompliran amb els cartells i adhesius de la campanya. Al mateix temps, centenars de voluntaris d'Òmnium repartiran postals turístiques explicant tot el que ha passat a Catalunya el darrer any.