SALÓ CELEBREM

El 89% dels expositors del saló Celebrem de Tortosa tenen la intenció de participar en la propera edició

El resultat es desprèn de l'enquesta de satisfacció als expositors participants a Expoebre 2018

per Redacció , Tortosa, 6 de juliol de 2018 a les 16:46 |
Saló Celebrem de Tortosa | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 89% dels expositors que van participar en el nou saló Celebrem, dedicat a nuvis i celebracions, novetat de la darrera edició d'Expoebre 2018, tenen la intenció de tornar a participar en el certamen. Així es desprèn dels resultats de l'enquesta de satisfacció que es va fer als expositors participants a Expoebre i que Fira Tortosa està analitzant. Estes enquestes en línia són una eina que des del passat desembre el Servei de Fires de la Direcció General de Comerç posa a l'abast de les fires de Catalunya per valorar la satisfacció dels expositors i detectar oportunitats de millora. 

El nou saló Celebrem va ser una de les novetats més importants de l'edició d'Expoebre 2018 i donava continuïtat a una primera iniciativa testada l'any anterior. A més de l'elevat percentatge del nombre d'expositors que estarien disposats a participar en la propera edició, l'enquesta de satisfacció aporta altres dades significatives com ara que el 78% dels mateixos recomanaria a altres empreses a participar en el certamen. Estos mateixos expositors valoren globalment el saló Celebrem amb una puntuació de 7,9 en l'escala de l'1 al 10.


La durada i les dates del saló Celebrem, en este cas coincidint amb l'Expoebre, tenen una puntuació de 8. En este sentit, cap dels indicadors que fan referència a la valoració dels serveis de la fira i del recinte queden per sota del 7,8. El que sí que està per sota d'aquesta xifra i els expositors consideren aspectes a millorar són l'accés a la fira (6,2) i la publicitat (7).

Finalment, les puntuacions més altes dels expositors enquestats corresponen a l'atenció i el tracte en el procés de contractació i relació amb la fira: inscripció i administració (8,6), tracte i cordialitat (9,1), resolució de problemes (9), i informació (8,1).

 

Participació