La Sala Esgrima Amposta fa història amb l'or en el campionat d'Espanya

A banda de la victòria per equips, Eugeni Gavaldà aconsegueix l'or i el també ampostí Àngel Fabregat el bronze.

Podium Espasa Masculina del Campionat d'Espanya Esgrima 2018
Podium Espasa Masculina del Campionat d'Espanya Esgrima 2018 | Cedida
Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:14h
La Sala Esgrima Amposta ha estat la protagonista destacada en la modalitat d'espasa del Campionat d'Espanya d'Esgrima disputat a Madrid, més concretament a Boadilla de la Muntanya. Una competició que corresponia a l'última prova del circuit estatal previ als Campionats d'Europa, del Món i els Jocs de la Mediterrània que acollirà Tarragona.
 
El club ampostí va situar a dos dels seus tiradors al podi, i a més va aconseguir la medalla d'or en la competició per equips, rubricant així una excel·lent actuació al certamen estatal. Eugeni Gavaldà es va imposar a la final culminant una magnífica competició, després de protagonitzar el duel en semifinals amb el seu company d'equip Àngel Fabregat, que va acabar tercer. Marc Andreu, també de la Sala Esgrima Amposta va acabar a la cinquena plaça.
 
En la competició per equips, la Sala d'Esgrima Amposta, amb una formació amb Àngel Fabregat, Eugeni Gavaldà, Gerard Gonell i Marc Andreu, va aconseguir vèncer a final a la Sala d'Esgrima de Burgos i proclamar-se campions d'Espanya per equips en categoria sènior. 
 

Eugeni Gavaldà i Àngel Fabregat al pòdium del Campionat d'Espanya Foto: Cedida