equipaments

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar habilitarà un aparcament de superfície al solar de les Escoles Velles

Ubicat al costat de l'edifici consistorial, tindrà 70 places

per ACN, L'Ametlla de Mar | 28 de maig de 2018 a les 16:53 |
Des de fa vuit anys, l'espai damunt de l'aparcament subterrani està en desús i ocupat amb pilones. | La Cala TV
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar iniciarà esta setmana les obres per habilitar el solar de les Escoles Velles, just al costat de l'edifici consistorial, com a aparcament de superfície amb 70 places. El nou espai, just a sobre de l'aparcament subterrani de pagament que es va posar en funcionament fa vuit anys, havia estat des de llavors en desús i ocupat amb pilones. La destinació com a aparcament, segons ha destacat l'alcalde, Jordi Gaseni, permetrà augmentar la capacitat d'estacionament al centre i descongestionar el trànsit rodat pels carrers interiors del nucli urbà, per facilitar-hi l'accés.

De moment, però, el govern municipal encara està meditant quin model de gestió aplica al nou equipament, que s'habilitarà a sobre de l'aparcament de pagament. "Serà una gestió lligada, però estem estudiant poder oferir un tracte diferent ja que es tracta d'un espai descobert i perquè siga més atractiu", ha assegurat. La decisió, segons el mateix Gaseni, no suposarà renunciar a recuperar el solar per construir un equipament cultural o de serveis en el futur. Un projecte, entén, que hauria de ser acordat amb els veïns.

 

Participació