Ja tenim els guanyadors del sorteig de tíquets per a les Coves Meravelles i el Llagut Benifallet

Enguany es complixen 50 anys de la descoverta de la cova Meravelles i l'Ajuntament ha programat tot un seguit d'activitats per celebrar-ho

Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 17:49h
El llagut de Benifallet sortirà tots els dies esta Setmana Santa.
El llagut de Benifallet sortirà tots els dies esta Setmana Santa. | Cedida
Este dijous al migdia ha finalitzat el termini per participar en el sorteig  de 5 paquets, cadascun amb una entrada per a dos persones a les Coves Meravelles i un tiquet per a dos per viatjar amb el llagut Benifallet, per tant per gaudir un dia de dos actius de primer ordre a les Terres de l’Ebre.

Aguaita.cat, d’acord amb l’Ajuntament de Benifallet, ha dut a terme este sorteig coincidint amb el 50è aniversari de la descoberta de la Cova Meravelles. Arran d’esta efemèride, l’Ajuntament de Benifallet ha programat tot un seguit d’activitats, encetades amb la inauguració d’una exposició fotogràfica a la seu del Club Excursionista de Gràcia, que repassa els 50 anys d’història de la cova Meravelles. El cap de setmana del 29 d'abril, Benifallet celebrarà la tradicional Festa de les Coves, i també ha preparat per a l’ocasió, un “pack 50 anys” amb avantatges i descomptes per a visitants amb la col·laboració dels establiments de restauració, hoteleria i allotjaments rurals i les empreses d'oci. La celebració conclourà durant la festa major de Benifallet, el mes de setembre, amb una acció original i singular amb les coves Meravelles com a protagonistes.

Però en qualsevol moment que ho desitgeu, podreu visitar-les. Esta Setmana Santa s’admeten visites tots els dies (de 10 a 13.30 -13.15 darrera entrada, i de 16 a 19.30 h -19 h darrera entrada-). Divendres, dissabte, diumenge i Dilluns de Pasqua no tanquen a migdia.

Pel que fa al llagut Benifallet, esta Setmana Santa sortirà tots els dies, però a partir del 3 d'abril només caps de setmana i festius, fins al juliol i agost, quan ja tornarà a funcionar tots els dies.

Alguns afortunats podran disposar d’una entrada doble gratuïta a les coves i un tíquet doble per al llagut, perquè han resultat guanyadors del concurs organitzat per l'aguaita, d’acord amb els organitzadors. Les guanyadores són:

Gemma Curto Gisbert, de Tortosa
Rosa Caballé Adrià, de Batea
Belen Gómez Sabaté, Amposta
Laia Subirats Fontanet, de Tortosa
Jessica Fabra Casanova, de Camarles


Així ho ha determinat la nostra aplicació de sortejos. Enhorabona a tothom. Estigueu atentes, perquè en breu ens posarem en contacte a través del vostre mail per explicar com recollir el premi.