Aguaita.cat estrenarà un blog de gastronomia de la mà de Pilar Poy

"Menja't l'Ebre" és el nom del nou espai de cuina que signa la periodista ebrenca

Pilar Poy, fent fotografies preparant el nou blog que estrenarà a l'aguaita.cat.
Pilar Poy, fent fotografies preparant el nou blog que estrenarà a l'aguaita.cat. | Cedida
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:44h
Va començar l’ofici de periodista a les Terres de l‘Ebre, però un canvi de rumb a la seua vida personal va portar-la a Barcelona on ha treballat en temes de comunicació. Li agrada parlar sobre allò que cuina i menja a l’instagram @PilarPoy. Les seues inquietuds per la gastronomia l’han fet xalar i fer que els altres xalen al voltant de la taula.

Li apassionen els llibres de cuina, i li encanten tots els blogs i webs que estan relacionats amb la divulgació de tot allò que envolta l’extraordinari món de la gastronomia. És una defensora dels productes de proximitat, els que es fan i consumeixen a prop de casa!

Ara vol contar les històries que hi ha darrere dels productes i del bon menjar que la porten amb nostàlgia i alhora amb orgull a les seues arrels. Des de aguaita.cat comença a cuinar MENJA’T L’EBRE, un espai on vol explicar amb ànima, i sobretot amb il·lusió, el valor afegit dels nostres productes, i la gent que s’hi dedica a produir-los i a que siguen coneguts als mercats, botigues i restaurants.

MENJA’T L’EBRE et vol despertar l’interès sobre allò que mengem i com ho mengem. Aprofitar els esdeveniments gastronòmics per a conèixer curiositats i contar les històries de les persones que formen part del producte i el seu resultat final. Descobrir que fins el més petit dels productes, el més insignificant, pot inspirar la nostra cuina i arribar a formar part de la cultura i les tradicions de les nostres terres. I es que el fet de xalar amb el menjar és una experiència única, no trobeu?

A punt, posem a bullir l’olla, estigueu atents perquè en breu estrenem el blog amb el primer article!