Aguaita.cat se suma a la vaga general

Este dimecres la nostra portada i les xarxes socials es mantindran amb informació mínima i oferirem únicament informació que faça referència a la vaga

Una pancarta a la plaça del Fort Pienc crida a l'aturada del 8 de novembre
Una pancarta a la plaça del Fort Pienc crida a l'aturada del 8 de novembre | Adrià Costa
Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat el 08 de novembre a les 8:12h
La redacció de l'aguaita.cat ens sumem a la vaga general i a l'aturada de país convocada per dimecres 8 de novembre, com a acte de protesta per l’aplicació de l’article 155 que suprimix l'autogovern de Catalunya, l’empresonament de més mig govern, a més dels líders de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez i el d’Òmnium, Jordi Cuixart.

Este dimecres la portada i les xarxes socials es mantindran amb informació mínima i oferirem únicament informació que faça referència a la vaga. En este sentit, recordem que este dimecres a les 12 del migdia hi ha convocada una manifestació a Tortosa que sortirà des de la plaça Gerard Vergés, davant l'edifici de la Generalitat, i arribarà a la plaça del Carrilet. També a les 6 de la tarda s'han convocat concentracions davant de tots els ajuntaments.

D'altra banda, s'esperen accions reivindicatives organitzades pels Comitès de Defensa de la República arreu del territori que afectaran les principals vies de comunicació.