municipal

L’EMD de Jesús ja té la seua pròpia guia

Forma part de la col·lecció «Els llibres de la Medusa», una col·lecció de guies sobre els municipis tarragonins editada per la Diputació

per Redacció , Jesús, 9 d'octubre de 2017 a les 15:24 |
A partir de la seua realitat geogràfica, paisatgística, històrica, cultural i social, la publicació fa un retrat precís d’este nucli amb identitat pròpia | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Jesús va presentar, este dissabte, la guia sobre esta Entitat Municipal Descentralitzada del terme de Tortosa, editada per la Diputació de Tarragona, dins de la Col·lecció Els llibres de la Medusa. Els seus autors, Agustí Agramunt, Laia González, Aitor Pérez i Jaume Borja, oferixen al llarg de més de 200 pàgines un retrat rigorós de la seua realitat i la seua història fins l'actualitat. La guia forma part de les publicacions que es troben a l’abast de tothom a través de la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV (RBIV).
 

El llibre està dividit en cinc grans capítols: L’espai natural i la biosfera de Jesús; L’espai històric i econòmic de Jesús; L’espai polític i urbà de Jesús; El poble, la cultura i la seva gent i Rutes per conèixer Jesús. A partir de la seua realitat geogràfica, paisatgística, històrica, cultural i social, la publicació fa un retrat precís d’este nucli amb identitat pròpia.
 

L’acte de presentació del llibre va comptar amb la presència del diputat de la Diputació de Tarragona Lluís Soler; de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; del president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús, Víctor Ferrando; i d'Agustí Agramunt, qui va parlar en nom dels autors de la publicació.
 
Les guies que publica la Diputació de Tarragona posen a l’abast de tothom un treball amb informació sobre la realitat i l’evolució de les diferents poblacions des de la perspectiva geogràfica, històrica, econòmica, cultural i social. Fins l’actualitat, s’han editat un total de 35 guies, disponibles a través de la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV (RBIV), on es poden adquirir on-line o bé consultar directament aquelles que es troben completament digitalitzades.

 

Participació