El poble dels Reguers acomiada l'alcaldessa, Esther Vidal, al càrrec durant els últims deu anys

Vidal li ha cedit l'alcaldia a Anna Rehues en un acte a la pista d'estiu, davant els veïns i veïnes del municipi

Imatge de l'acte de relleu a l'alcaldia d'Ester Vidal per Anna Rehues
Imatge de l'acte de relleu a l'alcaldia d'Ester Vidal per Anna Rehues | Cedida
Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:24h
L’advocada Anna Rehues és la nova alcaldessa del poble d’Els Reguers, després que Esther Vidal li cedís el testimoni en un acte este dilluns al vespre, en el qual hi van acudir veïns i veïnes del municipi, i representants d’autoritats, encapçalades per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés; la diputada al Parlament, Meritxell Roigé; i el president del Consell comarcal del Baix Ebre, Enric Roig.

Vidal ja va anunciar el passat 1 d’agost la seua decisió de dixar l’alcaldia d’Els Reguers després de deu anys al càrrec, moment en què va presentar Anna Rehues com la seua successora. El relleu es va fer a la pista d’estiu, l’antic assecador de pauma del poble, escenari de festes, del a fira del Rovelló i dels principals esdeveniments socials del poble.

Desenes de riguerencs i riguerenques van omplir el recinte per escoltar Vidal i poder-s’hi acomiadar personalment. Vidal va dedicar una part important del seu discurs a enumerar les actuacions realitzades al poble durant el seu mandat. També va manifestar un sentit record per als regidors i regidores – i particularment amb l’alcalde- amb qui va compartir govern durant els anys que va ser regidora de Seguretat, així com als treballadors municipals i altres persones amb qui ha compartit trajectòria en estos dos mandats i mig al càrrec d’alcaldessa.

De la seua substituta, Vidal en va destacar “la seua capacitat, preparació i compromís”. Rehues, al seu torn, es va comprometre a continuar impulsant i dinamitzant el poble, amb projectes de millora i manteniment de carrers i camins, així com l’execució de l’actuació prevista en els pressupostos participatius.

Finalment, Ferran Bel va dedicar unes paraules d’agraïment a Vidal: “Quan vaig començar a l’alcaldia, tenia clar que no podíem construir un projecte per a Tortosa sense tenir un projecte per als pobles. I aquí, avui, vull destacar la professionalitat i la qualitat humana que ha demostrat Esther Vidal en este projecte durant tot este temps”. A la nova alcaldessa, Bel li va garantir “tot el suport del consell de poble, de l’alcalde i del govern municipal per continuar tirant endavant Els Reguers”.

A l’acte, també hi van ser presents diferents directors de serveis territorials de la Generalitat a l’Ebre, alcaldes dels pobles del municipi, i regidors de l’actual i anteriors governs de l’Ajuntament de Tortosa, entre d’altres.