1 de 10

Cellers i alta cuina mariden la carn de cabra hispànica del Port a les Moles d'Ulldecona

per Sílvia Altadill,
L'empresa Donum Deus, de Bot i els xefs dels restaurants Les Moles, Nectari, Fondasala i Oniria oferixen unes jornades amb la cabra hispànica i els vins de la Terra Alta com a fil conductor.

Els Cellers de la Terra Alta han maridat cadascuna de les propostes amb un dels seus vins, el perfecte per a cada tast. Hi han participat el Celler Tarroné amb Merian 2021 i Seguit 2019, Joan Bada Vins de Vinyes Úniques amb Lo Molló 2021 i Los Torns, Balart amb 1925 Essència de Lluna i Llepolía 2019. Per acabar un Priorat, Font de la Figuera 2020 i una mistela blanca "Llàgrimes de Tardor per acompanyar les postres de Jeroni Castell: Oli, Sal, pebre i vinagre i "El Jardí": roses,violetes, jasmí, hibisc i farigola