1 de 10

El pregó i la proclamació de les pubilles inicien les Festes de la Cinta 2021

per Cedides ,
El passat dissabte 28 d'agost, Tortosa va donar el tret de sortida a les Festes de la Cinta amb la proclamació de la Reina i de la Reina Infantil de les Festes Majors de la Cinta 2021 per part de l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i Pedrola, i del Regidor de Festes, Sr. Domingo Tomàs i Audí. 
 
Tot seguit, va tenir lloc la imposició de les bandes i insígnies de l’Orde de l’Atxa a la Reina de Festes, Júlia Aragón Tafalla, representant de l’Associació Grup Abanderats de Tortosa i a la Reina Infantil, Anna Mora Segura, representant del Club Rítmica Tortosa, i a les pubilles i pubilletes que representen les diferents entitats de la ciutat i els pobles del municipi.
 
El pregó de les Festes de la Cinta 2021 va anar a càrrec d'Estrella Martínez, directora d’Infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta i degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, en reconeixement de la tasca que està efectuant el món sanitari de Tortosa i de la resta del territori per fer front 
a les conseqüències de la pandèmia de coronavirus. Martínez va reivindicar la gran tasca dels ciutadans de Tortosa i del món sanitari, reivindicant que "units som més forts i podem vèncer la pena i les situacions difícils". En el seu discurs també va demanar igualtat d'oportunitats entre territoris, retenir el talent i que els estudiants puguin desenvolupar la seua carrera a les Terres de l'Ebre". 
 
En el decurs de l’acte van actuar l’Orfeó Tortosí i la Banda Municipal de Música de Tortosa.