'El ImPPerio contraataca' (Capítol II)

per Aguaita.cat , 21 d'agost de 2013 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

- Croada contra l'Autoconsum. Com fer electricitat amb plaques solars ja surt més barat que comprar-la a la xarxa, el 'gobierno' obliga els que se posen unes plaques per autoconsum a entrar en un registre per controlar-los i fer-los pagar un peatge. A més, consideren que si no 'legalitzes' la instal·lació, estàs fent un delicte molt greu sancionable fins amb 30 milions d'euros (amb la nova normativa ho pujaran fins a 60 M€).

- Acabar amb les energies renovables. Han canviat les regles del joc a la meitat de la partida. Així, aconseguixen diverses coses:
1) Arruïnar empreses menudes i particulars que havien invertit en energies renovables amb unes condicions que els hi han canviat de forma retroactiva, creant una greu desconfiança -amb la inseguretat jurídica que això genera-.


2) Amb esta inseguretat jurídica i amb les noves normes que entraran properament en vigor, NINGÚ assumirà el risc de fer inversions a 10 o 15 anys en energies renovables.

- Continuar la destrucció de llocs de treball. Les instal·lacions solars per autoconsum tenen un gran potencial de generació de faena local. Les empreses instal·ladores, que aguanten com poden els llocs de faena amb l'autoconsum, podrien mantindre treballadors i, inclús, generar-ne de nous. En esta normativa ja no podran. Bé, alguna cosa hi podran fer si treballen a l'economia submergida fent instal·lacions il·legals, amb el risc de què els perseguisquen com a delinqüents, a ells i als que se posen les instal·lacions.

Evidentment, el 'ImPPerio' té molts més aliats. Les forces del Mal són molt poderoses. Només cal pensar la quantitat de publicitat que paga l'oligopoli als grans mitjans de comunicació. S'atreviran estos mitjans a destapar esta màfia? Compliran la seua funció social d'informar la ciutadania sobre la realitat, per tal que la gent pugue opinar lliurement? O se posaran al costat de l'oligopoli defensant les seues excuses?

Avui estem en este punt: L'ImPPerio està construint la 'Estrella de la Muerte'. Podran els Jedis enfrontar-se amb ells i vèncer?

Continuarà...

 

Arxivat a:
Cresol