Síndrome Lapao

per Aguaita.cat , 9 de maig de 2013 a les 06:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un cas de paranoia? –ens preguntem
Potser es tracta d'esquizofrènia? –dubtem.


O tal volta ens hauríem de preguntar:
Pateixen la síndrome de Munchausen, al Govern del PP d'Aragó?

La curiosa síndrome ve d'un alemany mentider, el baró de Munchausen. Es tracta de la mentida patològica portada als últims extrems... Malalts imaginaris. Hi ha una derivació perversa de la patologia: es tracta de mares que subministren medicaments als seus fills, les dosis correctes, són molt intel·ligents, els provoquen els símptomes perquè els seus fills, nadons de mesos, depenguin exclusivament d'elles, de les seues atencions. Amb aquesta perversa malaltia, intenten crear una dependència absoluta dels seus fills.

Això és el que els passa al Govern de l'Aragó. De fet, el PP de tot l'Estat, en més o menys mesura, tots pateixen aquesta síndrome Munchausen per poders. Però a l'Aragó se'ls ha aguditzat, i ho demostra el fet que ja comencen a inventar-se noms per a certes malalties lingüístiques imaginàries. El cas és que, la mare d'un país, que és l'Estat, el Govern, en aquest cas la Comunitat Autònoma d'Aragó, que ha de vetllar i protegir els seus fills, els ciutadans, ha inventat el nom d'una malaltia que pateixen alguns dels seus fills, concretament els que viuen al costat de Lleida i les Terres de l'Ebre. Un lloc que el Govern d'Aragó, la mare, denomina 'Área Oriental'. En realitat, es tracta de la Franja, perquè ningú no s'equivoqui. Fins i tot la mare, Govern d'Aragó, li ha ficat un nom concret a la malaltia, l'ha batejada com a LAPAO, que significa Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental... Quins collons que tenen, i perdonin l'expressió, però és realment patològic i pervers inventar-se una malaltia nova, amb nom inclòs, tot per no haver de dir mai 'català'!

I per si això fos poc, o vés a saber el motiu real,(la ment d'aquesta mare afectada per aquesta patologia és realment recargolada i sibil·lina), també s'ha inventat un altra derivació germana de la malaltia LAPAO, amb nom i tot, es tracta de la LAPAPYP, Lengua Aragonesa Propia del Área del Pirineo i Prepirineo...
Embolica que fa fort!

Tinc molts amics a la Franja, aparentment semblen ben sans i forts, pots parlar amb ells, no mosseguen, però tots estan malalts de LAPAO, pobrets. Recordo el gran amic Hèctor Moret, poeta del qual el Gitano Blanc ha musicat alguns versos, naturalment tots infectats d'aquest virus de LAPAO. També tinc present Esteve Betrià... Podria mencionar molta gent que conec i que penso i sento que som de la mateixa terra, sense cap diferència... Bé, sí, només una, que ells estan subjectes a la seua mare, que també deu ser imaginària, i que a sobre pateix la síndrome de Munchausen.

 

Arxivat a:
Lo gitano blanc