GUIA Restriccions a Tortosa, Roquetes i Amposta: Què es pot fer i què no?

Es demana reduir la mobilitat al màxim, tret de desplaçaments imprescindibles | Fins al 20 d'octubre, bars i restaurants han de reduir l'aforament a la meitat i s'han tancat parcs infantils i pistes esportives

Clients esmorzant a la terrassa d'una cafeteria del centre de Tortosa.
Clients esmorzant a la terrassa d'una cafeteria del centre de Tortosa. | Anna Ferràs/ACN
Sofia Cabanes
05 d'octubre del 2020
Actualitzat el 06 d'octubre a les 9:28h
Almenys fins al 20 d'octubre, Tortosa, Amposta i Roquetes han de seguir noves mesures restrictives per contenir la pandèmia de la Covid-19. El Diari Oficial de la Generalitat publica este 6 d'octubre, moment en què entren en vigor, les noves mesures restrictives aprovades este dilluns al matí pel Procicat als tres municipis ebrencs, especialment afectats pel brot sorgit a l'escorxador de Padesa.

El Procicat demana a la ciutadania que es quede a casa tant com puga i que reduïsca al màxim l'activitat social i limite els contactes, tant com siga possible, a les persones que integren el grup de convivència habitual.

A més d'estes restriccions, l'Ajuntament de Tortosa n'aplicarà d'altres. De moment, procedirà a tancar tots els parcs infantils i també se suspendran totes les activitats culturals i turístiques organitzades directament pel consistori. Us detallem prohibicions i recomanacions a continuació: