La diputada Irene Fornós, candidata a l’EMD de Bítem per ERC

Va ser coordinadora de l'ANC entre el 2013 i el 2015 a l'Ebre i és diputada al Parlament des del 2017

per Redacció , Tortosa, 23 d'abril de 2019 a les 17:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La diputada Irene Fornós és la candidata d’ERC a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bítem, un projecte que Fornós sosté que emprèn amb il·lusió i compromís per tal de promoure un canvi de govern a Bítem, per construir el Bítem republicà. “Irene Fornós és una persona compromesa, amb vocació de servei, implicada amb moviments socials i que s’estima el seu poble”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

“He decidit fer este pas després de parlar amb veïns i veïnes del poble que m’han encoratjat per tal de construir el Bítem republicà”, ha explicat la diputada i candidata a la presidència de l’EMD de Bítem.


La candidatura d’Esquerra proposa que la relació entre l’Ajuntament i les EMD es base en el principi d’igualtat, és a dir, que tota la ciutadania tinga idèntics deures i obligacions i això comporte la distribució en règim d’igualtat de tots els beneficis.

Irene Fornós va ser coordinadora de la campanya “Casa nostra, casa vostra” a les Terres de l’Ebre (2017) i coordinadora de l'ANC entre el 2013 i el 2015. Va ser elegida diputada al Parlament a les eleccions del 21 de desembre del 2017.

 

Participació